Surfplan helpt u bij het inventariseren, localiseren en verminderen van ICT risico's en kwetsbaarheden en draagt hierbij vervolgens ook concreet oplossingen voor aan.

Zo kan SurfPlan  uw digitale organisatie beveiligen met security oplossingen zoals:
 Firewalls zodat uw digitaal bezit door de beste mogelijke beveiliging beschermd wordt met toegangscontrole en authenticatie;
 Intrusion Detection and Prevention, zodat u accuraat aanvallen op uw netwerk, mail- of webserver kunt decteren en kunt voorkomen;
 Virtual Private Networks (VPN), zodat uw organisatie via het internet beveiligde verbindingen kan realiseren met externe gebruikers (bijv. thuiswerkers, neven-vestigingen);
 Anti-virus-, spyware-, spam-software zodat uw laptops, desktops en servers op zorgvuldige wijze beschermd worden tegen virussen, spam en spyware.
 Content Filter Software, waarmee u het internet- en e-mailgebruik van medewerkers kunt filteren en monitoren conform uw gedragscode voor veilig en verantwoord internet- en e-mailgebruik op de werkplek.
 PKI en Encryptie oplossingen, zodat onweerlegbaar de juiste personen de authentieke digitale informatie in handen kunnen krijgen en andere personen niet mee kunnen lezen.
 Identiteitsmanagement en Authenticatie, zodat de identiteit van medewerkers, klanten, leveranciers, investeerders (beleggers) en derden binnen Informatie Systemen veilig geadministreerd en gecontroleerd kan worden, en op basis hiervan de toegang en de autorisatie verleend kunnen worden.
 Data back-up, synchronisatie en herstelmanagement, zodat uw gegevens ten alle tijde en op iedere locatie paraat staan en bij verlies snel hersteld kunnen worden.

SurfPlan biedt u als organisatie uw een totaal oplossing voor de implementatie en beheer van een effectief en efficient Security beleid binnen uw organisatie met behulp van Managed Security Diensten, zoals:
 Employee Internet- en E-mailmanagement;
 Periodieke Security Audits (intern/extern);
 Managed Firewall- en VPN-diensten;
 Managed Antivirus-en Antispam-diensten.

Iedere organisatie kan de dupe worden van een beveiligingsincident, waar u maar beter op voorbereid kan zijn. Wij helpen u de risico's en dreigingen praktisch te verminderen door eerst het informatiebeveiligingsbeleid te bepalen en hiervoor vervolgen concrete oplossingen aan te dragen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van SurfPlan, neem dan contact op met uw adviseur!